به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «بیتا منصوری» تهیهکننده فیلمهای سینمایی «پاستاریونی» و «قهرمانان کوچک» در گفتوگویی اظهار داشت: من در آخرین فیلم کودکی که تولید کردم صد در صد سرمایه گذار پروژه بودم چرا که دغدغه ام کودکان و نوجوانان بودند، اما دیگر هرگز نیستم چنین کاری را بکنم.
وی در همین راستا ادامه داد: در جشنواره فیلم کودک فیلم من دو جایزه مهم گرفت؛ هم جایزه بهترین فیلم از داوران کودک و هم جایزه هیأت داوران، اما همین فیلم با دو جایزه مهم از جشنواره کودک در زمان اکران با مشکلات عدیده و جدی روبرو شد و من با مرارت بسیار و چنگ و دندان توانستم فیلمم را اکران کنم.
این سینماگر خاطرنشان کرد: البته از ساخت «پاستاریونی» و چند فیلم آخرم که در حیطه کودکان بود خوشحال هستم، اما آنچنان در اکران مرا اذیت کردند که بارها با خودم فکر کردم چرا باید این کار را بکنم و بعد این همه زجر بکشم؟
منصوری با تأکید بر اینکه در حال حاضر شرایط بسیار بد است و بخش عمدهای از این شرایط بد به معضلات اقتصادی برمیگردد اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی جامعه، سینما از سبد بسیاری خانوادهها کنار گذاشته شده است. یک سینما رفتن با احتساب هزینه رفت و برگشت و صرف تنقلات کوچک بار مالی زیادی را به خانوادهها تحمیل میکند. فارابی در سالهای گذشته باید بلیت سینمای کودک را از فیلمهای بزرگسال متفاوت میکرد و سوبسید بیشتری به خانوادهها میداد که آنها بتوانند به سینما بروند، اما هرگز این کار را انجام نداد.
مدیرتولید فیلمهای سینمایی «زادبوم» و «تقاطع» متذکر شد: متأسفانه فارابی کارهایی انجام میدهد که عبث است؛ آنها اگر بیایند در همین ۱۵ سال گذشته آمار فیلمهایی را که تولید کردهاند بدهند متوجه میشویم که بخش کثیری از تولیدات شان هرگز اکران نشده است. این اتفاق بسیار تلخ است که این بنیاد سینمایی در چندین فیلم صد در صد سرمایه گذاری کرده، اما این فیلمها اکران نشده و جالبتر آنکه دوباره با همان تهیه کنندهای کار کرده که فیلمش اکران نشده است.
وی در پاسخ به این سوأل که به عقیده شما علت برگزاری جشنواره فیلم کودک در این شرایط بحرانی سینمای کودک و عدم تولید آثار سینمایی شاخص در این حوزه چیست اظهار داشت: جشنواره کودک اگر برای سینماگران آب ندارد برای یک عده نان دارد!
منصوری در همین راستا افزود: همه مدیران دوست دارند در دوران کاری شان از جایی که وارد میشوند تا خارج میشوند چیزهای به نام شان ثبت شود و حتماً دوست دارند چند جشنواره نیز به نام شان ثبت شود و به همین دلیل این کار را انجام میدهند.
این تهیه کننده سینما در پایان این گفتوگو خاطرنشان کرد: در نهایت دوست دارم به این نکته اشاره کنم که خیلی کارهای فارابی را خود تهیه کنندگان دوست ندارند اکران شود چرا که تهیه کننده در طول کار سودش را کرده است و دیگر تمایلی به اکران ندارد. من این نکته را در زمان مدیریت آقای تابش هم به آقا ایل بیگی گوشزد کردم، اما متأسفانه هرگز گوش شنوایی وجود نداشت و کسی توجهی به سخنان ما نکرد.
source https://koodak.bashariyat.org/?p=48552
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر