مدیر حوزه علمیه تهران با گلایه از “انفعال” مقامهای مسئول در زمینه رعایت حجاب اجباری هشدار داد، ممکن است “مردم” در مورد حجاب صبرشان تمام شده و خود دست به اقداماتی بزنند. محتوای کتابهای درسی انگلیسی هم باید تغییر کند.
مدیر حوزه علمیه استان تهران حجاب را “از ضروریات دین” خواند و با “جرم” تلقی کردن بیحجابی بر ضرورت اجرای حجاب اجباری تأکید کرد.
محمدمهدی رحیمی صادق گفت: «اگر ما در مقابل احکام اسلامی سکوت کنیم و کاری نتوانیم انجام دهیم، چیزی از نظام اسلامی باقی نخواهد ماند.»
به گمان او، عدم رعایت حجاب به مسائلی مانند روزهخواری منتهی خواهد شد و ادامه این وضع باعث میشود که صبر “مردم” لبریز شده و خود دست به اقداماتی بزنند.
رحیمی صادق چهار راهکار برای اجرای حجاب اجباری پیشنهاد داده است: اول این که مراکز دولتی و کارمندان دولت، چه در فرودگاهها یا بیمارستانها و شرکتهای مسافرتی باید خود از درون شروع به این مقابله کنند و در کنار دولت دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و مجلس نیز وارد این قضیه شوند.
در قدم دوم باید با اصنافی که به افراد بدون حجاب اجازه ورود میدهند برخورد شود. در قدم سوم نیز دستگاههای دولتی و بانکها موظف به عدم ارائه خدمات به افرادی شوند که شئونات تعریفشده جمهوری اسلامی را رعایت نمیکنند.
در قدم چهارم هم مسئولان و رانندگان وسایل حمل و نقل عمومی مکلف شوند که به “افراد خاطی” خدمات ندهند.
مجموعه مطالب: خیزش مردمی ۱۴۰۱
هشدار مسئولان فرودگاه شیراز در مورد حجاب
ویدئویی در شبکههای اجتماعی منتشر شده که مدیریت و پرسنل فرودگاه شیراز را در حال تذکر به زنان بدون حجاب نشان میدهد.
طبق این ویدئو، پرسنل فرودگاه تذکر میدهند که زنان اگر میخواهند سوار هواپیما شوند باید روسری بپوشند.
اخیرا نیز ویدئوهایی منتشر شده که نشان میدهند، مسئولان برخی اماکن تاریخی مانند محوطه تاریخی طاق بستان کرمانشاه مانع از ورود زنان بدون حجاب میشوند.
تغییر “محتوایی کتابهای درسی زبان انگلیسی”
احمد محمودزاده، معاون وزیر آموزش و پرورش از “تغییر محتوایی کتابهای درسی زبان انگلیسی در مدارس خبر داد و گفت، کتابهای زبان انگلیسی باید “متناسب با آداب و فرهنگ و رسوم ایران اسلامی” باشند.
محمودزاده میگوید، این رویداد مطابق با دیدگاه علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی است و برای اولین بار در مورد مقوله زبان و شکستن انحصار زبان انگلیسی شکل گرفته است: «در سالهای گذشته همیشه زبان انگلیسی تدریس میشد که این انحصار برای سالهای آتی شکسته خواهد شد و زبانهای دیگر وارد دروس دانشآموز میشوند که در این موضوع مدارس غیردولتی پیشگام هستند.»
به گفته او، مؤسسات و آموزشگاهها نیز باید “با تولید محتواهای جدید کلاسهای خود را برگزار کنند.”
محمودزاده همچنین گفت، تولید کتاب مطابق با این خواست احتمالا زمانبر است و مشورت با اساتید حوزه زبان را میطلبد. در ضمن در سال جدید احتمالا این تغییر میسر نخواهد بود.
ادامه پلمبهای سریالی در خرمآباد و میانه
رئیس پلیس امنیت عمومی لرستان از پلمب دو واحد صنفی در خرمآباد خبر داده است.
رضا سبزواری میگوید، یک تالار و یک رستوران به دلیل “عدم رعایت شئونات اسلامی” در این شهرستان پلمب شدهاند.
فرماندار انتظامی شهرستان میانه نیز از پلمب هفت واحد صنفی به دلیل عدم رعایت “شئونات ماه رمضان” خبر داد.
محمدتقی سلطانی گفت، در ۱۷ مورد نیز پلیس نظارت بر اماکن عمومی اخطار پلمب صادر کرده است.
source https://koodak.bashariyat.org/?p=47025
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر