بر اساس خبری که به دست «ایرانوایر» رسیده، امروز ١٥اسفند١٤٠١، در ادامه حملات شیمیایی به مراکز آموزشی، دهها دانشآموز مدارس دخترانه در شهرهای دیواندره، نقده، محمدیار، سنندج، مهاباد، تکاب، ماکو، هرسین و اسلامآباد غرب مسموم شده و به مراکز درمانی و بیمارستان این شهرها منتقل شدهاند.
به گفته یک منبع محلی در شهرستان دیواندره، صبح امروز در پی حملات شیمیایی به مدارس دخترانە در این شهر دست کم ٦٠ نفر از دانش آموزان مدارس دخترانه فضیلت، پروین و شکوفههای انقلاب مسموم شده و به دلیل وخامت حالشان با علائمی همچون سرگیجه، حالت تهوع و عدم تعادل به بیمارستان امام خمینی در این شهر منتقل شدهاند.
او میگوید تعدادی از دانش آموزانی که امروز در مدارس دیواندره مورد حملات شیمیایی قرار گرفتهاند به علت شدت مسمومیت و بد حالی به بیمارستان کوثر سنندج منتقل شدهاند.
این منبع محلی، فضای شهر دیواندره و وضعیت فعلی این شهر را «ملتهب» توصیف میکند.
منابع ایرانوایر در نقده از توابع آذربایجان غربی نیز از مسمومیت شماری از مدارس دخترانه در نقده، شهر محمدیار و یکی از روستاهای اطراف این شهر از توابع نقده، خبر میدهند.
این منبع محلی در همین رابطه به ایرانوایر میگوید صبح امروز ١٥اسفند، دبیرستان دخترانه شاهد طیبه در شهر نقده، دبیرستان فاطمه زهرا در شهر محمدیار و مدرسه دخترانە روستای کوهل از توابع نقده در پی حملات شیمیایی به این مدارس مسموم شده و شماری از مسموم شدگان بد حال نیز بلافاصله به بیمارستان امام خمینی شهرستان نقده انتقال یافته و تحت درمان قرار گرفتهاند.
به گفته این منبع آگاه، در پی حملات شیمیایی امروز به این سه مرکز آموزشی دخترانه در شهر نقده، محمدیار و روستای کوهل دستکم ٥٠ دانش آموز در اثر شدت مسمومیت و بی حالی در بخش اورژانس بیمارستان امام خمینی بستری شده و شمار مسموم شدگان به گازهای شیمیایی در مدارس این شهر روبه افزایش است.
این منبع محلی، ضمن اشاره به خشم مردم در پی مسمومیت دختران دانش آموز در مدارس دخترانه در شهر نقده، به ایرانوایر گفت صبح امروز تعدادی از مدیران مدارس دخترانه نقده با خانواده دانش آموزان تماس گرفته و از آنها خواستهاند که دخترانشان را از مدارس به خانه برگردانند.
این منبع محلی در نقده میگوید حوالی ساعت ١١ صبح امروز مدیر دبیرستان دخترانه معلم در این شهر با یکی از اقوام او، که دخترش در این مدرسه درس میخواند، تماس گرفته و گفته هرچه سریعتر دخترش از این مدرسه خارج کند.
منابع محلی «ایرانوایر» در شهر پیرانشهر نیز با اشاره به نگرانی خانوادهها از تداوم و گسترش روز افزون مسمومیت سریالی دانش آموزان مدارس دخترانه در بسیاری استانها و شهرهای سراسر کشور، میگوید امروز بسیاری از خانوادهها در شهر پیرانشهر از بیم مسمومیت دختران خود، تصمیم گرفته که فرزندانشان را به مدرسه نفرستند.
همزمان با گسترش دامنه حملات به مدارس دخترانه، صبح امروز دستکم ٣٩ دانش آموز در مدرسه شهید مطهری روستای ننله سنندج نیز دچار مسمومیت شده و با علائمی همچون سرگیجه، تنگی نفس و عدم تعادل به بیمارستان توحید و کوثر این شهر منتقل شدهاند.
یک منبع نزدیک به بیمارستان توحید سنندج علاوه بر تایید بستری کردن و پذیرش ٢٥ نفر دانش آموزان مسموم شده در مدرسه شهید مطهری روستای ننله سنندج در بیمارستان توحید این شهر به ایرانوایر گفت بیمارستان توحید دو بخش ویژه را به دانش آموزان مسموم شده و فرایند درمان آنها اختصاص داده است.
این منبع همچنین اشاره کرد که ١٦ نفر از مسموم شدگان مدرسه شهید مطهری روستای ننله به بیمارستان کوثر سنندج منتقل شده و تحت مداوا و درمان قرار گرفتهاند.
گزارش منابع محلی ایرانوایر حاکی از حمله به دو مدرسه دخترانه در شهر مهاباد است.
به گفته این منبع محلی، صبح امروز دوشنبه ١٥ اسفند، مدارس دخترانه گوکتپه و پشتپتپه آماج حملات شیمیایی قرار گرفته و شماری از دانش آموزان این دو مدرسه به بیمارستان و مراکز درمانی این شهر منتقل شدهاند.
این در حالی است که سازمان حقوق بشری ههنگاو نیز امروز دوشنبه ١٥اسفند، از حملات شیمیایی به مدرسه شاهد ژیلا مقبل در سنندج، مدارس دخترانه نیکو، مریم و مبعث در شهرستان ماکو، مدرسه دخترانه پروین اعتصامی شهرستان تکاب، دبستان دخترانه شکوفه در شهرستان هرسین و دبستان دخترانه فرزانگان شهرستان اسلامآباد غرب خبر میدهد.
گفتنی است که روز یکشنبه۱۴اسفند، بر اساس اطلاعات منتشر شده در شبکههای اجتماعی، بیش از ۸۰ مدرسه در سراسر ایران هدف حمله با گازهای سمی قرار گرفتند.
کاربران شبکه اجتماعی توییتر در این روز با همرسانی و بازنشر هشتگهای مختلف، به روند رو به گسترش مسمومیتهای سریالی در مدارس دخترانه، و برخورد امنیتی و خشونتآمیز با والدین معترض دانشآموزان واکنش نشان دادند.
هشتگ «دختران دانشآموز ایران را نجات دهید» به زبان انگلیسی، تا بعد از ظهر روز ۱۴اسفند، بیش از ۱۱۳ هزار بار در توییتر بازنشر شد.
هشتگ انگلیسی «هولوکاست مدارس ایران» نیز با بیش از ۲۲ هزار بازنشر توسط کاربران توییتر، در رده دوم قرار گرفت.
source https://koodak.bashariyat.org/?p=46844
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر