خبرگزاری هرانا – مدیرکل آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از وجود ۹۳۵ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایسنا، مدیرکل آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از وجود ۹۳۵ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در کشور خبر داد که در این گزارش به حدود ۱۸۵ دانشآموز بازمانده از تحصیل و ۷۵۰ هزار دانش آموز تارک تحصیل در کشور اشازه شده است.
محمدحسین حسینی در سلسله نشستهای فقر چندبعدی و سیاستهای فقرزدایی با عنوان «فقر آموزشی در ایران»، با بیان اینکه خوشحالم نهادهای بیرونی به موضوعات آموزش و پرورش ورود می کنند گفت: ما هیچ راه همواری برای توسعه کشور جز آموزش و پرورش نداریم.
مدیرکل آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اما اگر به هردلیلی بچههای ما مدرسه نیامدند و یا با افت تحصیلی به مقاطع بالاتر رفتند و در مقابل دانش آموزانی با هزینههای هنگفت به بالاترین کیفیت یادگیری دست یافتند، یک شکاف بسیار فاجعه بار ایجاد میشود که تبعات بسیاری به همراه خواهد داشت. همین شکاف و اختلاف است که میتواند سرچشمه بزه و فساد و غیره شود.
حسینی با بیان اینکه ما گاهی با اقداماتی که انجام میدهیم یک مسئله پیچیده را بغرنجتر و پیچیده تر میکنیم گفت: اینکه بچهها بیرون از مدرسه باشند و یا یادگیری خوبی نداشته باشند سرچشمه ناملایمات است. لازم است یک گفتمان انتقادی شکل بگیرد مبنی بر آنکه حال آموزش و پرورش خوب نیست؛ ۷۵۰ هزار تارک تحصیل و ۱۸۵ هزار بازمانده از تحصیل داریم. در زمینه دسترسی آموزشی، فضا و تجهیزات و حضور دانش آموز در مدرسه بسیار مهم است. همچنین لازم است در زمینه کیفیت آموزش مطالبهگری شود.
source https://koodak.bashariyat.org/?p=43678
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر