ایسنا/خراسان جنوبی مدارس اکنون مدت یک هفته است بازگشایی شدهاند، اما تناقضهایی در بازگشایی و نظارت وجود دارد که موجب ترس والدین و گاهی حی کارشناسان بهداشتی شده است.
از شنبه هفته جاری تمام مدارس خراسان جنوبی بازگشایی شدهاند. این مدارس با رعایت پروتکلهای بهداشتی الزام به بازگشایی هستند؛ اما تناقضهایی از جمله عدم نظارت دقیق بر تزریق واکسن تمام دانش آموزان و همچنین نگرانی والدین و حتی معلمان نیز وجود دارد.
به گزارش ایسنا، نگرانی جدی از افت تحصیلی دانشآموزان و ترک تحصیلهای گسترده در آموزش مجازی دو چالش اصلی نظام آموزشی کشور در سال تحصیلی پیش رو مطرح است. آموزش و پرورش با توجه به آموزش غیرحضوری در ماههای اخیر به منظور جلوگیری از افت تحصیلی دانش آموزان با کاهش تعداد مبتلایان بر آموزش حضوری تاکید دارد و معتقد است هیچ نوع آموزشی جای آموزش حضوری را نمیگیرد. از سوی دیگر برخی از والدین دانشآموزان نگران ابتلای فرزندان خود در فضای مدارس بخاطر عدم اجرای دقیق دستورالعملهای بهداشتی هستند.
مدارس و تناقضهایی در بازگشایی
آموزش حضوری؛ اولویت ماست
رضا یکه خانی، معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی به ایسنا گفت: وجود نظارت والدین پس از بازگشایی مدارس یک امر مهم و ضروری است و انتظار داریم در صورت داشتن علائم یا بیماری فرزند، دانشآموز را به مدارس نفرستند.
وی افزود: دانش آموزان باید واکسن کرونا را نیز تزریق کرده و همچنان بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی تاکید شود؛ معلمان در صورت داشتن علائم، آموزش را به صورت غیرحضوری ارائه دهند.
یکهخانی اظهار کرد: انتظار داریم طبق مصوبه ۱۰۴ ستاد مقابله با کرونا که در قرارگاه مبارزه با کرونا صادر شده است، رسانهها نسبت به توانمندی مردم در رعایت شیوه نامههای بهداشتی و بهخصوص آرامسازی جو روانی خانوادهها و دانشآموزان اقدام کنند.
وی با تاکید بر آموزش حضوری، ادامه داد: با توجه به اهمیت تداوم فعالیتهای اجتماعی به ویژه در محیطهای آموزشی، تلاش برای آگاهسازی و آرام سازی جامعه نیاز ضروری است.
معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی یادآور شد: از آنجایی که آموزش مجازی راهکاری مناسب برای آموزش و گذر از بحران است، اما کافی نیست و بهتر است در صورت فراهم بودن شرایط مدارس حضوری باشد تا دانش آموزان از آموزش حضوری بهرهمند شود؛ بنابراین ناچار به بازگشایی مدارس هستیم.
مدارس و تناقضهایی در بازگشایی
با بازگشایی مدارس به هر شیوهای موافق نیستیم
غلامرضا شریفزاده، دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا خراسان جنوبی نیز به ایسنا گفت: با توجه به سیاستهای کلان دولت که مبنی بر آموزش حضوری است، مدارس باید پس از بازگشایی، شیوه نامههای بهداشتی را رعایت کرده و فضای ایمنی را برای سلامت دانشآموز و حضور وی در مدارس ایجاد کنند.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از اصلیترین موارد در بحث پیشگیری از ابتلا به کرونا، فاصلهگذاری اجتماعی است انتظار میرود مدیران مدارس نظارت کامل بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی در این محیط داشته باشند.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا خراسان جنوبی ادامه داد: از آنجایی که ستاد ملی کرونا اختیار بازگشایی دانشگاهها را به استانها نداده است، آموزش دانشگاهها مجازی است، اما در بحث مدارس اختیار بازگشایی به استانها صادر شده و امید است تا دانشآموزان با بهرهگیری از آموزش حضوری، کیفیت یادگیری خود را افزایش دهند.
شریفزاده با بیان اینکه بازگشایی مدارسی که نباید باز شوند و نباید کلاسها در آن به صورت حضوری برگزار شود، یکی از مصادیق عدم رعایت پروتکلهاست، تصریح کرد: با بازگشایی مدارس به هر شیوهای موافق نیستیم و این فضاها تنها با رعایت نکات دقیقی که از سوی ستاد کرونا مصوب و اعلام شده است، باید بازگشایی شوند.
وی یادآور شد: یکی از مشکلات مهم، تجمع والدین در دربهای ورودی مدارس بود که همین امر باعث افزایش موارد شیوع خواهد شد و همچنان رعایت پروتکلها و تزریق واکسن جزء ضروریات است.
انتهای پیام
source https://koodak.bashariyat.org/?p=42417
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر