۰۹ آبان ۱۴۰۰
ایسنا/زنجان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان زنجان گفت: استان زنجان به لحاظ کودکهمسری وضعیت خوبی ندارد ولی این مهم در سالهای اخیر کمی رو به کاهش بوده است.
محمدتقی فتحی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه کودکهمسری معضلی در جامعه حال و آینده است، اظهار کرد: کودکهمسری در وهله اول یک مشکل نگرشی است و در اغلب موارد اینگونه ازدواجها به خاطر فرهنگ نادرست منطقه محل سکونت فرد اتفاق میافتد و این در حالی است که فرد یا والدین نیز رضایتی از ازدواج زودهنگام ندارند.
وی با اشاره به اینکه در مناطق روستایی، کودکهمسری بیش از مناطق شهری رواج دارد، افزود: بررسیهای علمی و کارشناسی نشان میدهد، ازدواج زودهنگام در سالهای ابتدایی نه، بلکه در سالهای بعدتر اتفاق میافتد و این زمانی است که کودک به سن بلوغ فکری رسیده و توانسته دنیای اطراف خود را بشناسد و بخواهد که زندگی خود را با معیارهای شخصی خود ادامه دهد.
این مسئول ادامه داد: استان زنجان به لحاظ کودکهمسری وضعیتخوبی ندارد ولی این مهم در سالهای اخیر کمی رو به کاهش بوده است. متاسفانه در برخی مناطق، کودکهمسری به رسم تبدیل شده و در هر هشت شهرستان استان، در مناطقی این مسئله بیشتر دیده میشود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان زنجان تصریح کرد: با اقدامات جبری نمیتوان به راحتی با پدیده کودکهمسری مقابله کرد و یا آن را کاهش داد، بلکه تاثیرگذاری در این مهم نیاز به فرهنگسازی دارد و نباید اعتقادات دینی با فرهنگ نادرست مناطق اختلاط داشته باشد.
فتحی با تاکید بر اینکه جوانان زندگی مشترک خود را بدون شناخت آغاز نکنند، خاطرنشان کرد: خانوادهها به خاطر حرف مردم به جوانان برای ازدواج و یا ازدواج در سنین پایین فشار وارد نکنند تا در نهایت ازدواجها به طلاق منجر نشود.
انتهای پیام
source https://koodak.bashariyat.org/?p=40696
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر